Наукова періодика України | Молодь і ринок | ||
Мартиненко Л. Формування в учнів ПТНЗ кулінарного профілю знань технологій раціонального харчування / Л. Мартиненко // Молодь і ринок. - 2016. - № 9. - С. 140-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mir_2016_9_32 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мартиненко Л. Формування в учнів ПТНЗ кулінарного профілю знань технологій раціонального харчування / Л. Мартиненко // Молодь і ринок. - 2016. - № 9. - С. 140-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mir_2016_9_32.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |