Наукова періодика України Молодь і ринок


Гвоздецька Ю. 
Формування фахової компетентності викладача з основ технологій харчових виробництв у вищому навчальному закладі / Ю. Гвоздецька // Молодь і ринок. - 2015. - № 2. - С. 154-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mir_2015_2_34
Розглянуто проблему формування фахової компетентності викладача з основ технологій харчових виробництв у ВНЗ, проаналізовано вимоги його підготовки. Визначено основні компоненти фахової компетентності майбутнього викладача з основ технологій харчових виробництв. Сформовано модель фахової готовності викладача з відповідними рівнями сформованості показників та критеріїв готовності.Рассмотрена проблема формирования профессиональной компетентности преподавателя по основам технологий пищевых производств в ВУЗ, проанализированы требования к подготовке такого преподавателя. Определены основные компоненты профессиональной компетентности будущего преподавателя по основам технологий пищевых производств. Сформирована модель профессиональной готовности преподавателя с соответствующими уровнями сформированности показателей и критериев готовности.The article is devoted to the problem of forming the professional competence of teacher in bases of technologies of food production in higher educational establishment. Requirements are analysed the training of teacher in bases of technologies of food production. Certainly basic components of professional competence of future teacher in bases of technologies of food production.
  Повний текст PDF - 312.594 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гвоздецька Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гвоздецька Ю. Формування фахової компетентності викладача з основ технологій харчових виробництв у вищому навчальному закладі / Ю. Гвоздецька // Молодь і ринок. - 2015. - № 2. - С. 154-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mir_2015_2_34.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського