Наукова періодика України | Молодь і ринок | ||
Піцул К. Сутність та структура готовності майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи до професійної діяльності / К. Піцул // Молодь і ринок. - 2015. - № 12. - С. 93-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mir_2015_12_21 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Піцул К. Сутність та структура готовності майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи до професійної діяльності / К. Піцул // Молодь і ринок. - 2015. - № 12. - С. 93-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mir_2015_12_21. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |