Наукова періодика України Молодь і ринок


Козловська Л. 
Концептуальні засади підготовки майбутніх кухарів до професійної діяльності в умовах курортно-оздоровчого комплексу / Л. Козловська // Молодь і ринок. - 2012. - № 11. - С. 139-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mir_2012_11_32
Викладено доцільність оновлення змісту професійно-практичної підготовки майбутніх кухарів. Обгрунтовано концептуальні засади формування готовності майбутніх кухарів до професійної діяльності за умов курортно-оздоровчого комплексу, зокрема підприємств малого бізнесу. Висвітлено нові вимоги до змісту виробничої практики майбутніх кухарів в контексті інноваційних вимог сучасного суспільства. Підсумовано, що все це вимагає певних змін у змісті, методах та формах професійно-практичної підготовки учнів професійно-технічних навчальних закладів.
  Повний текст PDF - 223.255 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Козловська Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Козловська Л. Концептуальні засади підготовки майбутніх кухарів до професійної діяльності в умовах курортно-оздоровчого комплексу / Л. Козловська // Молодь і ринок. - 2012. - № 11. - С. 139-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mir_2012_11_32.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Козловська Людмила Гнатівна (1922–2014) (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського