Наукова періодика України Молодь і ринок


Гусечко Л. 
Вимоги роботодавців до професійної підготовки кваліфікованих робітників ресторанної справи / Л. Гусечко // Молодь і ринок. - 2012. - № 11. - С. 134-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mir_2012_11_31
Висвітлено основні вимоги роботодавців до професійної підготовки майбутніх фахівців рестораної справи. Акцентовано увагу на тому, кому роботодавці віддають перевагу як кандидатам на робоче місце. Визначено, якими професійними вміннями та навичками повинен володіти майбутній фахівець ресторанної справи, щоб одержати відповідну роботу. На підставі аналізу вимог роботодавців до професійної підготовки фахівців ресторанної справи можна зробити висновок, що майбутній фахівець не повинен бути вузьким спеціалістом, він має володіти декількома суміжними професіями.
  Повний текст PDF - 274.22 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гусечко Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гусечко Л. Вимоги роботодавців до професійної підготовки кваліфікованих робітників ресторанної справи / Л. Гусечко // Молодь і ринок. - 2012. - № 11. - С. 134-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mir_2012_11_31.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського