Наукова періодика України Молодь і ринок


Віндюк А. 
Структурні компоненти готовності майбутніх фахівців з готельно-курортної справи до професійної діяльності / А. Віндюк // Молодь і ринок. - 2011. - № 5. - С. 76-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mir_2011_5_19
Наведено та розглянуто мотиваційний, когнітивний, діяльнісний, особистісний, здоров'язбережувальні компоненти готовності майбутніх фахівців з готельно-курортної справи до професійної діяльності. Встановлено складові якостей особистості вказаних фахівців. Визначено структурні компоненти готовності майбутніх фахівців з готельно-курортної справи до професійної діяльності: мотиваційний компонент передбачає наявність відносно стійких рис особистості, які визначають ефективність діяльності в системі "людина - людина", наявність бажання досягти високих результатів у навчанні майбутній професії.
  Повний текст PDF - 236.495 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Віндюк А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Віндюк А. Структурні компоненти готовності майбутніх фахівців з готельно-курортної справи до професійної діяльності / А. Віндюк // Молодь і ринок. - 2011. - № 5. - С. 76-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mir_2011_5_19.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського