Наукова періодика України | Молодь і ринок | ||
Віндюк А. Структурні компоненти готовності майбутніх фахівців з готельно-курортної справи до професійної діяльності / А. Віндюк // Молодь і ринок. - 2011. - № 5. - С. 76-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mir_2011_5_19 Наведено та розглянуто мотиваційний, когнітивний, діяльнісний, особистісний, здоров'язбережувальні компоненти готовності майбутніх фахівців з готельно-курортної справи до професійної діяльності. Встановлено складові якостей особистості вказаних фахівців. Визначено структурні компоненти готовності майбутніх фахівців з готельно-курортної справи до професійної діяльності: мотиваційний компонент передбачає наявність відносно стійких рис особистості, які визначають ефективність діяльності в системі "людина - людина", наявність бажання досягти високих результатів у навчанні майбутній професії. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Віндюк А. Структурні компоненти готовності майбутніх фахівців з готельно-курортної справи до професійної діяльності / А. Віндюк // Молодь і ринок. - 2011. - № 5. - С. 76-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mir_2011_5_19. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |