Наукова періодика України | Microbiological journal | ||
Чеботарева В. В. Физиолого-биохимическая активность бактерий при прорастании семян огурцов и влияние инфузорий Colpoda steinii на этот процесс / В. В. Чеботарева, З. Т. Бега, И. К. Курдиш // Мікробіологічний журнал. - 2015. - Т. 77, № 2. - С. 15–21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/MicroBiol_2015_77_2_4 Показано, что бактерии Bacillus subtilis ИМВ B-7023 продуцируют индолил-3-уксусную кислоту и аминокислоты в жидкой среде Кнопа. Обработка семян огурцов суспензией, содержащей 10<^>7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Чеботарева В. В. Физиолого-биохимическая активность бактерий при прорастании семян огурцов и влияние инфузорий Colpoda steinii на этот процесс / В. В. Чеботарева, З. Т. Бега, И. К. Курдиш // Мікробіологічний журнал. - 2015. - Т. 77, № 2. - С. 15–21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/MicroBiol_2015_77_2_4. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |