Наукова періодика України | Мікробіологія і біотехнологія | ||
Нідялкова Н. А. Субстратна специфічність пептидази 2 Bacillus thuringiensis IMB B-7324 / Н. А. Нідялкова, О. В. Мацелюх, Л. Д. Варбанець // Мікробіологія і біотехнологія. - 2013. - № 2. - С. 15-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/MiB_2013_2_4 Вивчено субстратну специфічність очищеної пептидази 2 Вacillus thuringiensis ІМВ В-7324. Для вивчення субстратної специфічності пептидази 2 використано білки: еластин, фібрин, фібриноген, колаген і казеїн. Визначення оптимальних співвідношень ензим-субстрат проводили за допомогою повного двофакторного досліду. Спорідненість (константу Міхаеліса, K Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Нідялкова Н. А. Субстратна специфічність пептидази 2 Bacillus thuringiensis IMB B-7324 / Н. А. Нідялкова, О. В. Мацелюх, Л. Д. Варбанець // Мікробіологія і біотехнологія. - 2013. - № 2. - С. 15-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/MiB_2013_2_4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |