Наукова періодика України | Менеджмент | ||
Dovbush V. Innovative technologies as a factor of increasing the competitiveness of hotel and restaurant enterprises / V. Dovbush // Менеджмент. - 2019. - № 1. - С. 120-129. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Menedzhment_2019_1_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Dovbush V. Innovative technologies as a factor of increasing the competitiveness of hotel and restaurant enterprises / V. Dovbush // Менеджмент. - 2019. - № 1. - С. 120-129. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Menedzhment_2019_1_12. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |