Наукова періодика України | "Магарач". Виноградарство и виноделие | ||
Макаров А. С. Влияние способа переработки винограда по-красному на физико-химические и органолептические показатели виноматериалов и игристых вин / А. С. Макаров, И. П. Лутков, Т. Р. Шалимова // "Магарач". Виноградарство и виноделие. - 2013. - № 4. - С. 25-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Magarach_2013_4_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Макаров А. С. Влияние способа переработки винограда по-красному на физико-химические и органолептические показатели виноматериалов и игристых вин / А. С. Макаров, И. П. Лутков, Т. Р. Шалимова // "Магарач". Виноградарство и виноделие. - 2013. - № 4. - С. 25-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Magarach_2013_4_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |