Наукова періодика України "Магарач". Виноградарство и виноделие


Гниломедова Н. В. 
Соотношение глюкозы и фруктозы – фактор регулирования содержания фурановых производных в креплёных винах / Н. В. Гниломедова // "Магарач". Виноградарство и виноделие. - 2013. - № 3. - С. 18-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Magarach_2013_3_11
  Повний текст PDF - 582.856 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гниломедова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гниломедова Н. В. Соотношение глюкозы и фруктозы – фактор регулирования содержания фурановых производных в креплёных винах / Н. В. Гниломедова // "Магарач". Виноградарство и виноделие. - 2013. - № 3. - С. 18-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Magarach_2013_3_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гниломедова Нонна Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського