Наукова періодика України | "Магарач". Виноградарство и виноделие | ||
Гниломедова Н. В. Соотношение глюкозы и фруктозы – фактор регулирования содержания фурановых производных в креплёных винах / Н. В. Гниломедова // "Магарач". Виноградарство и виноделие. - 2013. - № 3. - С. 18-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Magarach_2013_3_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гниломедова Н. В. Соотношение глюкозы и фруктозы – фактор регулирования содержания фурановых производных в креплёных винах / Н. В. Гниломедова // "Магарач". Виноградарство и виноделие. - 2013. - № 3. - С. 18-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Magarach_2013_3_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |