Наукова періодика України | "Магарач". Виноградарство и виноделие | ||
Модонкаева А. Э. Некоторые аспекты формирования качества столового винограда, предназначенного для реализации в свежем виде и хранения / А. Э. Модонкаева, В. И. Иванченко // "Магарач". Виноградарство и виноделие. - 2013. - № 3. - С. 16-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Magarach_2013_3_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Модонкаева А. Э. Некоторые аспекты формирования качества столового винограда, предназначенного для реализации в свежем виде и хранения / А. Э. Модонкаева, В. И. Иванченко // "Магарач". Виноградарство и виноделие. - 2013. - № 3. - С. 16-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Magarach_2013_3_10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |