Наукова періодика України "Магарач". Виноградарство и виноделие


Модонкаева А. Э. 
Некоторые аспекты формирования качества столового винограда, предназначенного для реализации в свежем виде и хранения / А. Э. Модонкаева, В. И. Иванченко // "Магарач". Виноградарство и виноделие. - 2013. - № 3. - С. 16-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Magarach_2013_3_10
  Повний текст PDF - 261.078 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Модонкаева А.
  • Иванченко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Модонкаева А. Э. Некоторые аспекты формирования качества столового винограда, предназначенного для реализации в свежем виде и хранения / А. Э. Модонкаева, В. И. Иванченко // "Магарач". Виноградарство и виноделие. - 2013. - № 3. - С. 16-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Magarach_2013_3_10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського