Наукова періодика України "Магарач". Виноградарство и виноделие


Маркосов В. А. 
Исследование процесса ферментации мезги при производстве красных вин типа кагор / В. А. Маркосов, Н. М. Агеева, А. П. Бирюков // "Магарач". Виноградарство и виноделие. - 2013. - № 1. - С. 33-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Magarach_2013_1_17
  Повний текст PDF - 717.141 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Маркосов В.
  • Агеева Н.
  • Бирюков А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Маркосов В. А. Исследование процесса ферментации мезги при производстве красных вин типа кагор / В. А. Маркосов, Н. М. Агеева, А. П. Бирюков // "Магарач". Виноградарство и виноделие. - 2013. - № 1. - С. 33-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Magarach_2013_1_17.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського