Наукова періодика України | "Магарач". Виноградарство и виноделие | ||
Маркосов В. А. Исследование процесса ферментации мезги при производстве красных вин типа кагор / В. А. Маркосов, Н. М. Агеева, А. П. Бирюков // "Магарач". Виноградарство и виноделие. - 2013. - № 1. - С. 33-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Magarach_2013_1_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Маркосов В. А. Исследование процесса ферментации мезги при производстве красных вин типа кагор / В. А. Маркосов, Н. М. Агеева, А. П. Бирюков // "Магарач". Виноградарство и виноделие. - 2013. - № 1. - С. 33-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Magarach_2013_1_17. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |