Наукова періодика України Проблеми кріобіології і кріомедицини


Нардид Э. О. 
Влияние режимов замораживания на агрегацию белков сыворотки кордовой крови человека / Э. О. Нардид, Е. И. Науменко, С. Л. Розанова, О. А. Нардид // Проблемы криобиологии. - 2006. - Т. 16, № 3. - С. 311-315. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/KrioBiol_2006_16_3_10
Исследовано влияние различных режимов замораживания на белковый спектр сыворотки кордовой крови. Установлено, что для замораживания сыворотки кордовой крови предпочтительно использовать скорость не менее 100 <$E symbol Р>C/мин, температуру хранения -80 <$E symbol Р>C и ниже. Скорости замораживания и температура хранения, реализуемые при помещении образцов в морозильные камеры бытовых холодильников, не позволяют предотвратить агрегацию белков.
  Повний текст PDF - 353.775 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Нардид Э.
  • Науменко Е.
  • Розанова С.
  • Нардид О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Нардид Э. О. Влияние режимов замораживания на агрегацию белков сыворотки кордовой крови человека / Э. О. Нардид, Е. И. Науменко, С. Л. Розанова, О. А. Нардид // Проблемы криобиологии. - 2006. - Т. 16, № 3. - С. 311-315. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/KrioBiol_2006_16_3_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Розанова Світлана Леонідівна (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського