Наукова періодика України | Проблеми кріобіології і кріомедицини | ||
Шевченко Н. А. Действие многоатомных спиртов, амидов и ДМСО на сохранность меристем винограда и картофеля / Н. А. Шевченко, Т. Ф. Стрибуль, Л. Ф. Розанов // Проблемы криобиологии. - 2004. - № 3. - С. 79-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/KrioBiol_2004_3_13 Розглянуто токсичну дію гліцерину, деметилсульфоксиду та речовин рядів амідів і діолів за різних концентрацій на меристеми картоплі та винограду. Показано, що токсичність даних речовин у досліджуваних концентраціях не обумовлюється осмотичним фактором і підсилюється зі збільшенням гідрофобності. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шевченко Н. А. Действие многоатомных спиртов, амидов и ДМСО на сохранность меристем винограда и картофеля / Н. А. Шевченко, Т. Ф. Стрибуль, Л. Ф. Розанов // Проблемы криобиологии. - 2004. - № 3. - С. 79-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/KrioBiol_2004_3_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |