Наукова періодика України Квалілогія книги


Гілета І. В. 
Формалізація факторів процесу сприйняття тактильної продукції / І. В. Гілета, М. М. Гавенко // Квалілогія книги. - 2017. - № 1. - С. 98–104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Kk_2017_1_17
  Повний текст PDF - 763.229 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гілета І.
  • Гавенко М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гілета І. В. Формалізація факторів процесу сприйняття тактильної продукції / І. В. Гілета, М. М. Гавенко // Квалілогія книги. - 2017. - № 1. - С. 98–104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Kk_2017_1_17.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського