Наукова періодика України Харчова промисловість


Романченко Н. М. 
Доцільність використання солоду житнього ферментованого в технології кексів / Н. М. Романченко, А. В. Риндін, О. С. Павлюченко // Харчова промисловість. - 2019. - № 25. - С. 39-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2019_25_7
Охарактеризовано особливості виробництва, хімічного складу, енергетичної цінності та рекомендації виробника стосовно використання солоду житнього ферментованого. Обгрунтовано доцільність виробництва кексів з додаванням солоду житнього ферментованого, наведено ряд органолептичних та фізико-хімічних показників їх якості. Запропоновано замінити в рецептурі кексу "Шоколадний" частину борошна пшеничного в/с на солод житній ферментований у кількості 15%. Розглянуто склад, харчову, біологічну цінність готового виробу та встановлено його відповідність добовій потребі дорослої людини.
  Повний текст PDF - 208.166 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Романченко Н.
  • Риндін А.
  • Павлюченко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Романченко Н. М. Доцільність використання солоду житнього ферментованого в технології кексів / Н. М. Романченко, А. В. Риндін, О. С. Павлюченко // Харчова промисловість. - 2019. - № 25. - С. 39-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2019_25_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Романченко Наталія Миколаївна (технічні науки)
  • Павлюченко Олена Станіславівна (технічні науки)
  • Павлюченко Олексій Сергійович (фізико-математичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського