Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Романченко Н. М. Доцільність використання солоду житнього ферментованого в технології кексів / Н. М. Романченко, А. В. Риндін, О. С. Павлюченко // Харчова промисловість. - 2019. - № 25. - С. 39-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2019_25_7 Охарактеризовано особливості виробництва, хімічного складу, енергетичної цінності та рекомендації виробника стосовно використання солоду житнього ферментованого. Обгрунтовано доцільність виробництва кексів з додаванням солоду житнього ферментованого, наведено ряд органолептичних та фізико-хімічних показників їх якості. Запропоновано замінити в рецептурі кексу "Шоколадний" частину борошна пшеничного в/с на солод житній ферментований у кількості 15%. Розглянуто склад, харчову, біологічну цінність готового виробу та встановлено його відповідність добовій потребі дорослої людини. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Романченко Н. М. Доцільність використання солоду житнього ферментованого в технології кексів / Н. М. Романченко, А. В. Риндін, О. С. Павлюченко // Харчова промисловість. - 2019. - № 25. - С. 39-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2019_25_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |