Наукова періодика України Харчова промисловість


Дулька О. С. 
Вплив підготовленої води на вміст летких домішок в збродженому квасному суслі / О. С. Дулька, В. Л. Прибильський // Харчова промисловість. - 2019. - № 25. - С. 33-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2019_25_6
Наведено результати теоретичних та експериментальних досліджень впливу води, обробленої природними мінералами й активним вугіллям, на вміст летких домішок у збродженому квасному суслі та органолептичні властивості хлібного квасу. Мета дослідження - встановлення впливу піготовленої природними мінералами та активним вугіллям води на вміст летких продуктів бродіння у квасному суслі й органолептичні властивості хлібного квасу. При розробленні смако-ароматичного профілю хлібного квасу встановлено, що при використанні підготовленої води суттєво покращувались органолептичні показники квасу, зокрема повнота смаку, відчуття насиченості діоксидом вуглецю, аромату житнього хлібу та його інтенсивності.
  Повний текст PDF - 705.772 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дулька О.
  • Прибильський В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дулька О. С. Вплив підготовленої води на вміст летких домішок в збродженому квасному суслі / О. С. Дулька, В. Л. Прибильський // Харчова промисловість. - 2019. - № 25. - С. 33-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2019_25_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Прибильський Віталій Леонідович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського