Наукова періодика України Харчова промисловість


Укpaїнeць A. I. 
Фізичні властивості волоських горіхів / A. I. Укpaїнeць, О. В. Негрей // Харчова промисловість. - 2019. - № 25. - С. 22-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2019_25_5
Розглянуто результати експериментального визначення фізичних властивостей волоських горіхів за змін їх вологості в діапазоні, який може бути відгуком на природні умови або створюватися штучно. Експериментальні дані щодо визначення швидкостей витання горіхів у потоках повітря відкривають перспективи розрахунків пневматичних транспортних систем. Наведені матеріали в першому наближенні є важливим підгрунтям щодо створення комплексної програми розрахунків у синтезі систем для переробки й одержання горіхової продукції.
  Повний текст PDF - 3.216 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Укpaїнeць A.
  • Негрей О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Укpaїнeць A. I. Фізичні властивості волоських горіхів / A. I. Укpaїнeць, О. В. Негрей // Харчова промисловість. - 2019. - № 25. - С. 22-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2019_25_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського