Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Укpaїнeць A. I. Фізичні властивості волоських горіхів / A. I. Укpaїнeць, О. В. Негрей // Харчова промисловість. - 2019. - № 25. - С. 22-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2019_25_5 Розглянуто результати експериментального визначення фізичних властивостей волоських горіхів за змін їх вологості в діапазоні, який може бути відгуком на природні умови або створюватися штучно. Експериментальні дані щодо визначення швидкостей витання горіхів у потоках повітря відкривають перспективи розрахунків пневматичних транспортних систем. Наведені матеріали в першому наближенні є важливим підгрунтям щодо створення комплексної програми розрахунків у синтезі систем для переробки й одержання горіхової продукції. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Укpaїнeць A. I. Фізичні властивості волоських горіхів / A. I. Укpaїнeць, О. В. Негрей // Харчова промисловість. - 2019. - № 25. - С. 22-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2019_25_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |