Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Майстренко В. В. Аналіз стану безпеки працівників у харчовій промисловості / В. В. Майстренко, Ю. М. Лях, О. В. Євтушенко, Г. В. Демчук // Харчова промисловість. - 2019. - № 25. - С. 133-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2019_25_19 Проаналізовано дані про стан виробничого травматизму у харчовій промисловості з використанням даних інформаційної системи "Повідомлення". Наведено основні характеристики цієї системи та її функціональні можливості. Запропоновано методичний підхід до аналізу виробничого травматизму, який базується на виявленні причин виникнення нещасних випадків, подій, які до них призводять, визначення найбільш травмонебезпечних професій у харчовій промисловості тощо. За результатами проведених досліджень можливо визначити найбільш травмонебезпечні ділянки виробництва на підприємствах харчової промисловості та розрахувати ймовірності виникнення на них випадків травмування працівників, що дає змогу оцінити економічні та соціальні втрати і ризик виникнення нещасних випадків для підприємства. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Майстренко В. В. Аналіз стану безпеки працівників у харчовій промисловості / В. В. Майстренко, Ю. М. Лях, О. В. Євтушенко, Г. В. Демчук // Харчова промисловість. - 2019. - № 25. - С. 133-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2019_25_19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |