Наукова періодика України Харчова промисловість


Рудюк В. П. 
Дослідження впливу використання білкових концентратів на реологічні показники кисломолочних продуктів та їх терміни зберігання / В. П. Рудюк, В. М. Пасічний, Т. О. Хорунжа, О. О. Красуля // Харчова промисловість. - 2019. - № 25. - С. 70-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2019_25_11
Обгрунтовано використання білкових концентратів молочного походження при виготовленні кисломолочних продуктів. Дослідження будувались на основі визначення фізико-хімічних та органолептичних властивостей сквашених молочно-білкових сумішей, які виготовлялись з нормалізованого молока з додаванням міцелярного казеїну та сухого сироваткового білка. Проаналізовано вплив білкових добавок на хід технологічного процесу виготовлення та вплив на реологічні властивості під час зберігання кисломолочного продукту, обгрунтовано доцільність внесення білкових концентратів.
  Повний текст PDF - 1.507 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рудюк В.
  • Пасічний В.
  • Хорунжа Т.
  • Красуля О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рудюк В. П. Дослідження впливу використання білкових концентратів на реологічні показники кисломолочних продуктів та їх терміни зберігання / В. П. Рудюк, В. М. Пасічний, Т. О. Хорунжа, О. О. Красуля // Харчова промисловість. - 2019. - № 25. - С. 70-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2019_25_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пасічний Василь Миколайович (технічні науки)
  • Хорунжа Тетяна Олегівна (технічні науки)
  • Красуля Олена Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського