Наукова періодика України Харчова промисловість


Пасічний В. М. 
Вплив застосування технології Sous Vide на різні види м’яса птиці / В. М. Пасічний, Д. В. Гармаш, О. С. Рамік, Б. А. Кохан // Харчова промисловість. - 2018. - № 24. - С. 70-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2018_24_11
Розглянуто вплив обробки за технологією Sous Vide продуктів на основі м'яса птиці (філе курчат-бройлерів і м'яса качки) на основні функціонально-технологічні характеристики готового продукту. Згідно з планом дослідження було розроблено рецептури зразків, що відрізнялись видом використовуваної м'ясної сировини і також включали в себе соус хойсін. Рецептури всіх зразків включали в себе 80 % основної м'ясної сировини (філе курчат бройлерів, м'ясо качки відповідно для зразків 1 - 2) та 20 % соусу хойсін. З розглянутих джерел і проведеної роботи можна зробити висновки про те, що обробка за технологією Sous Vidе позитивно впливає на всі досліджувані види основної сировини, включаючи м'ясо качки, та може успішно комбінуватись з попередньою кулінарною обробкою.
  Повний текст PDF - 539.553 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пасічний В.
  • Гармаш Д.
  • Рамік О.
  • Кохан Б.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пасічний В. М. Вплив застосування технології Sous Vide на різні види м’яса птиці / В. М. Пасічний, Д. В. Гармаш, О. С. Рамік, Б. А. Кохан // Харчова промисловість. - 2018. - № 24. - С. 70-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2018_24_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пасічний Василь Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського