Наукова періодика України Харчова промисловість


Ющенко Н. М. 
Використання прянощів як джерело антоціанів / Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик, І.М. Миколів // Харчова промисловість. - 2018. - № 23. - С. 27-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2018_23_6
  Повний текст PDF - 1.481 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ющенко Н.
  • Кузьмик У.
  • Миколів І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ющенко Н. М. Використання прянощів як джерело антоціанів / Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик, І.М. Миколів // Харчова промисловість. - 2018. - № 23. - С. 27-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2018_23_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ющенко Наталія Михайлівна (технічні науки)
  • Кузьмик Ульяна Геннадіївна (технічні науки)
  • Миколів Іван Михайлович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського