Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Захаров В. В. Розроблення схеми переробки нанофільтраційного пермеату молочної сироватки / В. В. Захаров, Ю. Г. Змієвський, В. Г. Мирончук, Ю. С. Дзязько // Харчова промисловість. - 2018. - № 23. - С. 74-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2018_23_13 Запропоновано і науково обгрунтовано спосіб ефективної переробки нанофільтраційного пермеату молочної сироватки шляхом використання процесів озонування й електродіалізу. Визначено коефіцієнт використання озону в контактному апараті, який становить 25 %. Отримано залежність залишкового озону C(O Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Захаров В. В. Розроблення схеми переробки нанофільтраційного пермеату молочної сироватки / В. В. Захаров, Ю. Г. Змієвський, В. Г. Мирончук, Ю. С. Дзязько // Харчова промисловість. - 2018. - № 23. - С. 74-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2018_23_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |