Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Дробот В. І. Використання ізоляту соєвого білка для підвищення харчової цінності хлібних виробів зниженої вологості (хлібних паличок) / В. І. Дробот, В. М. Махинько, О. С. Скотар // Харчова промисловість. - 2016. - № 20. - С. 28-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_20_6 Мета роботи - вивчення можливості підвищення харчової та біологічної цінності хлібних виробів зниженої вологості (хлібних паличок) за рахунок внесення високобілкової рослинної сировини. Для вирішення поставленого завдання запропоновано використовувати ізолят соєвого білка. Проаналізовано вплив добавки на хід технологічного процесу, якість тіста і готових виробів. Розраховано хімічний склад і біологічну цінність одержаних виробів, економічні показники їх виготовлення. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дробот В. І. Використання ізоляту соєвого білка для підвищення харчової цінності хлібних виробів зниженої вологості (хлібних паличок) / В. І. Дробот, В. М. Махинько, О. С. Скотар // Харчова промисловість. - 2016. - № 20. - С. 28-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_20_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |