Наукова періодика України Харчова промисловість


Сімахіна Г.О. 
Перспективи використання зеленої маси буряків на якісно новому рівні / Г.О. Сімахіна // Харчова промисловість. - 2016. - № 20. - С. 13-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_20_4
Наведено результати експериментальних досліджень білкового й амінокислотного складу зеленої маси столового, цукрового та кормового буряків, обгрунтовано перспективи її використання для збагачення традиційних харчових продуктів. Вивчено фракційний склад білків зеленої маси та перерозподіл фракцій білків при різних методах оброблення сировини. Зроблено висновок щодо доцільності застосування зеленої маси буряків для виробництва поліфункціональних збагачувачів.
  Повний текст PDF - 584.43 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сімахіна Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сімахіна Г.О. Перспективи використання зеленої маси буряків на якісно новому рівні / Г.О. Сімахіна // Харчова промисловість. - 2016. - № 20. - С. 13-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_20_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сімахіна Галина Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського