Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Дубковецький І. В. Дослідження процесу сушіння, тепло- та масообмінних характеристик безглютенових макаронних виробів / І. В. Дубковецький, В. Г. Юрчак, О. В. Рожно, В. О. Казьміришен // Харчова промисловість. - 2016. - № 20. - С. 130-137 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_20_21 Досліджено кінетику та швидкість сушіння безглютенових макаронних виробів конвективним способом. Визначено їх тепло- і масообмінні характеристики: коефіцієнти теплообміну, теплопровідності, температуропровідності та масовіддачі. Встановлено, що швидкість сушіння макаронних виробів з кукурудзяного борошна є вищою порівняно зі швидкістю сушіння виробів з пшеничного борошна за температур сушіння 40 - 80 <$E symbol Р>С. Визначено значення першої критичної вологості для пшеничних і кукурудзяних макаронних виробів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дубковецький І. В. Дослідження процесу сушіння, тепло- та масообмінних характеристик безглютенових макаронних виробів / І. В. Дубковецький, В. Г. Юрчак, О. В. Рожно, В. О. Казьміришен // Харчова промисловість. - 2016. - № 20. - С. 130-137 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_20_21.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |