Наукова періодика України Харчова промисловість


Сімахіна Г. О. 
Особливості створення спеціалізованих харчових продуктів геродієтичного спрямування / Г. О. Сімахіна, Н. О. Стеценко, Н. В. Науменко // Харчова промисловість. - 2016. - № 20. - С. 107-114 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_20_18
Показано, що раціон необхідно розглядати як зумовлену зовнішніми чинниками взаємодію людини з довкіллям, наведено основні засади розроблення для людей старших поколінь раціонів, адекватних їх потребам. При побудові харчових раціонів для осіб літнього віку необхідна адаптація хімічного складу і фізико-хімічних властивостей харчових речовин до фізіологічних особливостей організму людей цієї вікової групи. Харчування людей похилого віку повинно не тільки бути повноцінним, а й ураховувати вікові особливості організму.
  Повний текст PDF - 620.941 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сімахіна Г.
  • Стеценко Н.
  • Науменко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сімахіна Г. О. Особливості створення спеціалізованих харчових продуктів геродієтичного спрямування / Г. О. Сімахіна, Н. О. Стеценко, Н. В. Науменко // Харчова промисловість. - 2016. - № 20. - С. 107-114 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_20_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сімахіна Галина Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського