Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Євтушенко О. О. Дослідження фізико-технологічних показників екструдованих кормів з використанням гарбуза / О. О. Євтушенко, А. В. Шаран, М. І. Кожевнікова // Харчова промисловість. - 2016. - № 20. - С. 75-79 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_20_13 Наведено результати пошукових досліджень фізико-технологічних властивостей комбікорму з використанням гарбуза (вологість, кут обрушення, кут ковзання по металу, кут природного ухилу, дійсна густина, когезивність та об'ємна маса). Застосування показника когезивності надало можливість з'ясувати, що дані суміші можуть вільно переміщатися при вивантаженні. Отримані результати дають змогу проводити екструдування, а також визначати хімічний склад як компонентів, так і сумішей в експериментальних дослідженнях. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Євтушенко О. О. Дослідження фізико-технологічних показників екструдованих кормів з використанням гарбуза / О. О. Євтушенко, А. В. Шаран, М. І. Кожевнікова // Харчова промисловість. - 2016. - № 20. - С. 75-79 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_20_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |