Наукова періодика України Харчова промисловість


Сімахіна Г. О. 
Нові композиції на основі харчової клітковини дезінтоксикаційної та адаптогенної дії / Г. О. Сімахіна, Т. І. Федоренко // Харчова промисловість. - 2016. - № 19. - С. 31-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_19_8
Розглянуто технологічні можливості вдосконалення якісних характеристик харчових продуктів для раціонів військовослужбовців Збройних Сил України шляхом створення і використання рослинних композицій, компоненти яких виявляють різнобічні фізіологічні ефекти на організм людини, в тому числі дезінтоксикаційні та адаптаційні. Наведено основні характеристики харчової клітковини, лікарських рослин, гідробіонтів як сировинних матеріалів. Запропоновано технології отримання композицій та проведено аналіз показників якості та безпеки.Розглянуто технологічні можливості вдосконалення якісних характеристик харчових продуктів для раціонів військовослужбовців Збройних Сил України шляхом створення і використання рослинних композицій, компоненти яких виявляють різнобічні фізіологічні ефекти на організм людини, в тому числі дезінтоксикаційні та адаптаційні. Наведено основні характеристики харчової клітковини, лікарських рослин, гідробіонтів як сировинних матеріалів. Запропоновано технології отримання композицій та проведено аналіз показників якості та безпеки.
  Повний текст PDF - 869.549 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сімахіна Г.
  • Федоренко Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сімахіна Г. О. Нові композиції на основі харчової клітковини дезінтоксикаційної та адаптогенної дії / Г. О. Сімахіна, Т. І. Федоренко // Харчова промисловість. - 2016. - № 19. - С. 31-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_19_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сімахіна Галина Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського