Наукова періодика України Харчова промисловість


Башта А. О. 
Отримання халви оздоровчого призначення / А. О. Башта, Г. Я. Мандзіроха // Харчова промисловість. - 2016. - № 19. - С. 19-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_19_6
Підтверджено доцільність використання у технології халви насіння льону, шроту з гарбузового насіння та копмозиції порошків з плодів журавлини та чорноплідної горобини для зниження енергетичної та підвищення харчової цінності халви. Застосування саме цієї сировини у технології халви дозволяє додатково збагатити її значною кількістю біологічно активних речовин та створити готовий продукт оздоровчого призначення з гарним смаком та зовнішнім виглядом.Підтверджено доцільність використання у технології халви насіння льону, шроту з гарбузового насіння та копмозиції порошків з плодів журавлини та чорноплідної горобини для зниження енергетичної та підвищення харчової цінності халви. Застосування саме цієї сировини у технології халви дозволяє додатково збагатити її значною кількістю біологічно активних речовин та створити готовий продукт оздоровчого призначення з гарним смаком та зовнішнім виглядом.
  Повний текст PDF - 937.973 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Башта А.
  • Мандзіроха Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Башта А. О. Отримання халви оздоровчого призначення / А. О. Башта, Г. Я. Мандзіроха // Харчова промисловість. - 2016. - № 19. - С. 19-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_19_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Башта Алла Олексіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського