Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Башта А. О. Отримання халви оздоровчого призначення / А. О. Башта, Г. Я. Мандзіроха // Харчова промисловість. - 2016. - № 19. - С. 19-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_19_6 Підтверджено доцільність використання у технології халви насіння льону, шроту з гарбузового насіння та копмозиції порошків з плодів журавлини та чорноплідної горобини для зниження енергетичної та підвищення харчової цінності халви. Застосування саме цієї сировини у технології халви дозволяє додатково збагатити її значною кількістю біологічно активних речовин та створити готовий продукт оздоровчого призначення з гарним смаком та зовнішнім виглядом.Підтверджено доцільність використання у технології халви насіння льону, шроту з гарбузового насіння та копмозиції порошків з плодів журавлини та чорноплідної горобини для зниження енергетичної та підвищення харчової цінності халви. Застосування саме цієї сировини у технології халви дозволяє додатково збагатити її значною кількістю біологічно активних речовин та створити готовий продукт оздоровчого призначення з гарним смаком та зовнішнім виглядом. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Башта А. О. Отримання халви оздоровчого призначення / А. О. Башта, Г. Я. Мандзіроха // Харчова промисловість. - 2016. - № 19. - С. 19-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_19_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |