Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Кравченко М. Ф. Підвищення харчової цінності пряників за рахунок внесення добавок з рослинної сировини / М. Ф. Кравченко, Н. Ю. Ярошенко // Харчова промисловість. - 2016. - № 19. - С. 10-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_19_4 Обгрунтовано доцільність концепції здорового харчування, розроблення наукових основ, реалізації та споживання продуктів оздоровчої дії. Розглянуто напрямки підвищення харчової цінності та зниження енергетичної цінності борошняних кондитерських виробів. Наведено результати досліджень хімічного складу пряників із кунжутного, кедрового шроту і гірчака зміїного та зміни, що відбуваються у складі цих виробів. Досліджено вплив добавки на органолептичні показники якості готових виробів.Обгрунтовано доцільність концепції здорового харчування, розроблення наукових основ, реалізації та споживання продуктів оздоровчої дії. Розглянуто напрямки підвищення харчової цінності та зниження енергетичної цінності борошняних кондитерських виробів. Наведено результати досліджень хімічного складу пряників із кунжутного, кедрового шроту і гірчака зміїного та зміни, що відбуваються у складі цих виробів. Досліджено вплив добавки на органолептичні показники якості готових виробів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кравченко М. Ф. Підвищення харчової цінності пряників за рахунок внесення добавок з рослинної сировини / М. Ф. Кравченко, Н. Ю. Ярошенко // Харчова промисловість. - 2016. - № 19. - С. 10-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_19_4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |