Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Роман Т. О. Харчова цінність та результати визначення енергетичної цінності гриба шампіньйона / Т. О. Роман, М. Г. Іванченко, Д. П. Коломієць, О. Г. Мазуренко, І. В. Долгоненко, Г. Р. Соя, О. Г. Сидоренко, Л. Й. Воробйов // Харчова промисловість. - 2016. - № 19. - С. 79-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_19_17 Наведені результати визначення вищої та нижчої теплоти згоряння ніжки та шапинки культивованого гриба шампіньйона, які необхідні для визначення енергетичної цінності, а також рівнів вибухової та пожежної безпеки виробництва сушеного грибного напівфабрикату. Вимірювання проведені з застосуванням квазідиференціального бомбового калориметру КТС-4. Проведене порівняння харчової енергетичної цінності шампіньйона і теплоти згоряння продукту у сухому стані та пояснені причини відмінності цих величин.Наведені результати визначення вищої та нижчої теплоти згоряння ніжки та шапинки культивованого гриба шампіньйона, які необхідні для визначення енергетичної цінності, а також рівнів вибухової та пожежної безпеки виробництва сушеного грибного напівфабрикату. Вимірювання проведені з застосуванням квазідиференціального бомбового калориметру КТС-4. Проведене порівняння харчової енергетичної цінності шампіньйона і теплоти згоряння продукту у сухому стані та пояснені причини відмінності цих величин. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Роман Т. О. Харчова цінність та результати визначення енергетичної цінності гриба шампіньйона / Т. О. Роман, М. Г. Іванченко, Д. П. Коломієць, О. Г. Мазуренко, І. В. Долгоненко, Г. Р. Соя, О. Г. Сидоренко, Л. Й. Воробйов // Харчова промисловість. - 2016. - № 19. - С. 79-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_19_17.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |