Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Д’яконова А. К. Порівняльний аналіз біологічної цінності та здатності насіння чіа і льону до вологоутримання / А. К. Д’яконова, В. С. Степанова // Харчова промисловість. - 2016. - № 19. - С. 40-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_19_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Д’яконова А. К. Порівняльний аналіз біологічної цінності та здатності насіння чіа і льону до вологоутримання / А. К. Д’яконова, В. С. Степанова // Харчова промисловість. - 2016. - № 19. - С. 40-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_19_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |