Наукова періодика України Харчова промисловість


Дубова Г. Є. 
Характеристика продуктів окиснення ліпідів у реакціях утворення ароматів / Г. Є. Дубова // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 38-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_9
  Повний текст PDF - 1.06 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дубова Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дубова Г. Є. Характеристика продуктів окиснення ліпідів у реакціях утворення ароматів / Г. Є. Дубова // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 38-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дубова Галина ЄвгеніЇвна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського