Наукова періодика України Харчова промисловість


Мацьків О. О. 
Вивчення основних показників якості суміші лляної, конопляної та гірчичної олій для застосування їх у харчуванні / О. О. Мацьків, М. І. Солод, В. О. Василькевич, В. В. Івасів // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 32-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_8
  Повний текст PDF - 970.361 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мацьків О.
  • Солод М.
  • Василькевич В.
  • Івасів В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мацьків О. О. Вивчення основних показників якості суміші лляної, конопляної та гірчичної олій для застосування їх у харчуванні / О. О. Мацьків, М. І. Солод, В. О. Василькевич, В. В. Івасів // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 32-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мацьків Олена Олександрівна (технічні науки)
  • Івасів Володимир Васильович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського