Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Мацьків О. О. Вивчення основних показників якості суміші лляної, конопляної та гірчичної олій для застосування їх у харчуванні / О. О. Мацьків, М. І. Солод, В. О. Василькевич, В. В. Івасів // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 32-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мацьків О. О. Вивчення основних показників якості суміші лляної, конопляної та гірчичної олій для застосування їх у харчуванні / О. О. Мацьків, М. І. Солод, В. О. Василькевич, В. В. Івасів // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 32-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |