Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Ющенко Н. М. Обґрунтування вибору компонентів композицій натуральних прянощів для кисломолочних паст / Н. М. Ющенко, І. М. Миколів, У. Г. Кузьмик // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 19-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ющенко Н. М. Обґрунтування вибору компонентів композицій натуральних прянощів для кисломолочних паст / Н. М. Ющенко, І. М. Миколів, У. Г. Кузьмик // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 19-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |