Наукова періодика України Харчова промисловість


Ющенко Н. М. 
Обґрунтування вибору компонентів композицій натуральних прянощів для кисломолочних паст / Н. М. Ющенко, І. М. Миколів, У. Г. Кузьмик // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 19-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_6
  Повний текст PDF - 1.391 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ющенко Н.
  • Миколів І.
  • Кузьмик У.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ющенко Н. М. Обґрунтування вибору компонентів композицій натуральних прянощів для кисломолочних паст / Н. М. Ющенко, І. М. Миколів, У. Г. Кузьмик // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 19-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ющенко Наталія Михайлівна (технічні науки)
  • Миколів Іван Михайлович (технічні науки)
  • Кузьмик Ульяна Геннадіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського