Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Байрамов Е. Е. Полiпшувачi, що пiдвищують еластичнiсть i знижують розтяжнiсть клейковини i тiста / Е. Е. Байрамов // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 13-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Байрамов Е. Е. Полiпшувачi, що пiдвищують еластичнiсть i знижують розтяжнiсть клейковини i тiста / Е. Е. Байрамов // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 13-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |