Наукова періодика України Харчова промисловість


Шаповаленко О. І. 
Контроль ступеня подрібнення / О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, М. І. Кожевнікова // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 119-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_23
  Повний текст PDF - 570.825 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шаповаленко О.
  • Євтушенко О.
  • Кожевнікова М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шаповаленко О. І. Контроль ступеня подрібнення / О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, М. І. Кожевнікова // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 119-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шаповаленко Олег Іванович (технічні науки)
  • Євтушенко Олег Олександрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського