Наукова періодика України Харчова промисловість


Нєміріч О. В. 
Дослідження технологічних властивостей порошку з кабачків, отриманого ЗТП-сушінням / О. В. Нєміріч, О. М. Вашека, А. В. Гавриш, В. Є. Носенко, С. І. Літвинчук, Т. А. Тарасенко // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 113-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_22
  Повний текст PDF - 913.538 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Нєміріч О.
  • Вашека О.
  • Гавриш А.
  • Носенко В.
  • Літвинчук С.
  • Тарасенко Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Нєміріч О. В. Дослідження технологічних властивостей порошку з кабачків, отриманого ЗТП-сушінням / О. В. Нєміріч, О. М. Вашека, А. В. Гавриш, В. Є. Носенко, С. І. Літвинчук, Т. А. Тарасенко // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 113-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Нєміріч Олександра Володимирівна (технічні науки)
  • Вашека Оксана Миколаївна (технічні науки)
  • Гавриш Андрій Володимирович (технічні науки)
  • Літвинчук Світлана Іванівна (1978–) (технічні науки)
  • Тарасенко Тетяна Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського