Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Нєміріч О. В. Дослідження технологічних властивостей порошку з кабачків, отриманого ЗТП-сушінням / О. В. Нєміріч, О. М. Вашека, А. В. Гавриш, В. Є. Носенко, С. І. Літвинчук, Т. А. Тарасенко // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 113-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Нєміріч О. В. Дослідження технологічних властивостей порошку з кабачків, отриманого ЗТП-сушінням / О. В. Нєміріч, О. М. Вашека, А. В. Гавриш, В. Є. Носенко, С. І. Літвинчук, Т. А. Тарасенко // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 113-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_22.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |