Наукова періодика України Харчова промисловість


Король Ц. О. 
Селекція перспективних лактобактерій із ферментованої рослинної сировини / Ц. О. Король, І. О. Козачок // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 107-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_21
  Повний текст PDF - 1.072 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Король Ц.
  • Козачок І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Король Ц. О. Селекція перспективних лактобактерій із ферментованої рослинної сировини / Ц. О. Король, І. О. Козачок // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 107-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_21.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського