Наукова періодика України Харчова промисловість


Стеценко Н. О. 
Сучасні підходи до проектування рецептур комбінованих багатокомпонентних м’ясних продуктів для військовослужбовців / Н. О. Стеценко, Г. О. Сімахіна, І. Ю. Гойко // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 101-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_20
  Повний текст PDF - 1.396 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Стеценко Н.
  • Сімахіна Г.
  • Гойко І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Стеценко Н. О. Сучасні підходи до проектування рецептур комбінованих багатокомпонентних м’ясних продуктів для військовослужбовців / Н. О. Стеценко, Г. О. Сімахіна, І. Ю. Гойко // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 101-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сімахіна Галина Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського