Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Скроцька О. І. Досягнення сучасних біотехнологій для отримання модифікованих продуктів харчування / О. І. Скроцька, О. В. Мор’єва // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 64-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Скроцька О. І. Досягнення сучасних біотехнологій для отримання модифікованих продуктів харчування / О. І. Скроцька, О. В. Мор’єва // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 64-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_19. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |