Наукова періодика України Харчова промисловість


Скроцька О. І. 
Досягнення сучасних біотехнологій для отримання модифікованих продуктів харчування / О. І. Скроцька, О. В. Мор’єва // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 64-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_19
  Повний текст PDF - 1.169 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Скроцька О.
  • Мор’єва О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Скроцька О. І. Досягнення сучасних біотехнологій для отримання модифікованих продуктів харчування / О. І. Скроцька, О. В. Мор’єва // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 64-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_19.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського