Наукова періодика України Харчова промисловість


Карбовська А. В. 
Контроль шоколадної продукції в системі технічного регулювання України / А. В. Карбовська, І. В. Григоренко // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 81-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_17
  Повний текст PDF - 932.069 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Карбовська А.
  • Григоренко І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Карбовська А. В. Контроль шоколадної продукції в системі технічного регулювання України / А. В. Карбовська, І. В. Григоренко // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 81-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Григоренко Ігорь Володимирович (технічні науки)
  • Григоренко Ігор Володимирович (технічні науки)
  • Григоренко Інна Василівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського