Наукова періодика України Харчова промисловість


Старовойтова С. О. 
Перспективи використання пробіотичних мікроорганізмів в функціональних продуктах харчування та медицині / С. О. Старовойтова, О. В. Карпов // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 76-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_16
Розглянуто види і джерела виділення танінів. Проаналізовано шляхи біодеградації основних видів танінів і ферменти, що беруть участь в процесах їх розкладу. Показано можливе використання і значення танінів у різних галузях промисловості, особливо в харчовій і фармацевтичній. Висвітлено перспективи застосування пробіотичних мікроорганізмів з таназною активністю як основи фармацевтичних препаратів - пробіотиків і продуктів функціонального харчування.
  Повний текст PDF - 866.832 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Старовойтова С.
  • Карпов О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Старовойтова С. О. Перспективи використання пробіотичних мікроорганізмів в функціональних продуктах харчування та медицині / С. О. Старовойтова, О. В. Карпов // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 76-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_16.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського