Наукова періодика України Харчова промисловість


Гусятинська Н. А. 
Застосування дезінфікуючого засобу "жавель-клейд" у виробництві білого цукру з тростинного цукру-сирцю / Н. А. Гусятинська, С. М. Тетеріна, Н. М. Романченко, Т. М. Нечипор // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 65-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_14
  Повний текст PDF - 1.06 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гусятинська Н.
  • Тетеріна С.
  • Романченко Н.
  • Нечипор Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гусятинська Н. А. Застосування дезінфікуючого засобу "жавель-клейд" у виробництві білого цукру з тростинного цукру-сирцю / Н. А. Гусятинська, С. М. Тетеріна, Н. М. Романченко, Т. М. Нечипор // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 65-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гусятинська Наталія Альфредівна (технічні науки)
  • Тетеріна Світлана Миколаївна (технічні науки)
  • Романченко Наталія Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського