Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Гусятинська Н. А. Застосування дезінфікуючого засобу "жавель-клейд" у виробництві білого цукру з тростинного цукру-сирцю / Н. А. Гусятинська, С. М. Тетеріна, Н. М. Романченко, Т. М. Нечипор // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 65-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гусятинська Н. А. Застосування дезінфікуючого засобу "жавель-клейд" у виробництві білого цукру з тростинного цукру-сирцю / Н. А. Гусятинська, С. М. Тетеріна, Н. М. Романченко, Т. М. Нечипор // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 65-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |