Наукова періодика України Харчова промисловість


Земелько М. Л. 
Вплив поверхнево-активних речовин на реологічні властивості шоколадних глазурей / М. Л. Земелько, О. В. Черваков, В. В. Манк // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 35-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_9
  Повний текст PDF - 615.698 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Земелько М.
  • Черваков О.
  • Манк В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Земелько М. Л. Вплив поверхнево-активних речовин на реологічні властивості шоколадних глазурей / М. Л. Земелько, О. В. Черваков, В. В. Манк // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 35-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Черваков Олег Вікторович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського