Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Земелько М. Л. Вплив поверхнево-активних речовин на реологічні властивості шоколадних глазурей / М. Л. Земелько, О. В. Черваков, В. В. Манк // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 35-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Земелько М. Л. Вплив поверхнево-активних речовин на реологічні властивості шоколадних глазурей / М. Л. Земелько, О. В. Черваков, В. В. Манк // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 35-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |