Наукова періодика України Харчова промисловість


Арпуль О. В. 
Використання агар-агару у технології солодких страв для закладів ресторанного господарства / О. В. Арпуль, О. М. Усатюк, А. М. Цигоняко // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 20-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_6
  Повний текст PDF - 870.69 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Арпуль О.
  • Усатюк О.
  • Цигоняко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Арпуль О. В. Використання агар-агару у технології солодких страв для закладів ресторанного господарства / О. В. Арпуль, О. М. Усатюк, А. М. Цигоняко // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 20-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_6.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського