Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Арпуль О. В. Використання агар-агару у технології солодких страв для закладів ресторанного господарства / О. В. Арпуль, О. М. Усатюк, А. М. Цигоняко // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 20-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Арпуль О. В. Використання агар-агару у технології солодких страв для закладів ресторанного господарства / О. В. Арпуль, О. М. Усатюк, А. М. Цигоняко // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 20-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_6. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |