Наукова періодика України Харчова промисловість


Шиян П. Л. 
Використання фільтрату барди при приготуванні зернових замісів / П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак, Я. А. Боярчук, В. В. Сосницький // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 97-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_21
  Повний текст PDF - 786.301 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шиян П.
  • Мудрак Т.
  • Боярчук Я.
  • Сосницький В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шиян П. Л. Використання фільтрату барди при приготуванні зернових замісів / П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак, Я. А. Боярчук, В. В. Сосницький // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 97-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_21.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шиян Петро Леонідович (технічні науки)
  • Боярчук Ярослав Андрійович (технічні науки)
  • Сосницький Віталій Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського