Наукова періодика України Харчова промисловість


Івчук Н. П. 
Вплив фруктози і сахарози на в’язкість згущеного знежиреного молока при їх сумісному використанні / Н. П. Івчук // Харчова промисловість. - 2014. - № 16. - С. 33-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_16_9
  Повний текст PDF - 597.415 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Івчук Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Івчук Н. П. Вплив фруктози і сахарози на в’язкість згущеного знежиреного молока при їх сумісному використанні / Н. П. Івчук // Харчова промисловість. - 2014. - № 16. - С. 33-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_16_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Івчук Надія Павлівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського